WORD'E GİRİŞ

Word nedir: Word office uygulama paketinin bir parçasıdır.Metinler oluşturmanızı ve bu metinin düzenlenmesini sağlar.Word'de oluşturduğunuz metinlerin çıktısını alabilir, faks ile gönderebilir veya web sayfası olarak yayınlayabilirsiniz. Ayrıca word programı sayesinde broşür web sayfası, dilekçe,ve kişisel mektuplarda hazırlayabilirsiniz.

Word 2007'yi çeşitli yollarla başlatabilirsiniz örneğin masaüstünde word 2007 simgesi varsa çift tıklayıp açabilirsiniz.

Word programını başlatmanın bir diğer yolu da başlat düğmesine tıklayın daha sonra tüm programlar düğmesine tıklayın ve microsoft office word 2007 'yi tıklayın.

Word programında daha önce kullandığınız bir belgeyi açmak için ofis menüsünü kullanabilirsiniz ofis düğmesini açın açtıktan sonra aç komutunu tıklayın

açılan menüden dosyanızın kayıtlı olduğu dizini seçin ardından dosyanızı seçip aç düğmesini tıklayın yada dizinde dosyanızı fare ile  çift tıklayarak  da açabilirsiniz.
Ayrıca daha öneden kayıtlı word dökümanınızı bulunduğu dizinden çift tıklayarak açabilirsiniz.
Dosyanız açıldıktan sonra en üst köşede dosyanızın ismini görebilirsiniz.Ayrıca daha önce kullandığınız dosyaları da ofis düğmesinden ulaşabilirsiniz


0 yorum:



Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.