DENETİM MASASI2

Bölge ve dil:Ülkeyi, dili klavye dilini  ayarlayabilirsiniz

Evebeyn denetimleri: Bilgisayarınızda neler oluyo kontrol için kullanabilirsiniz
Erişim kolaylığı merkezi:Bilgisayarı kullanmayı kolaylaştırır.Görme zorluğu yaşayanlara yazıları büyütür, klavyesi olmayanlar yardımcı klavye sunarak kullanımı kolaylaştırır. görme engelliler için ekran okumayı başlatır.

Eşitleme merkezi:Eşitleme Merkezi, bilgisayarınızı ağ sunucusuyla dosyaları eşitlemek üzere ayarladıysanız son eşitleme etkinliğinizin sonuçlarını denetlemenizi sağlar. Bu, bilgisayarınız ağa bağlı olmadığında bile ağ dosyalarınızın kopyalarına erişmenize olanak tanır. Eşitleme Merkezi dosyaların başarılı bir şekilde eşitlenip eşitlenmediğini veya eşitleme hatası ya da uyarısı olup olmadığını seçebilirsiniz
Ev grubu:Ev Grubu, ev ağındaki kitaplık ve yazıcılarınızı paylaşmayı kolaylaştırır. Ev grubunuzdaki diğer kişilerle resim, müzik, video, belge ve yazıcıları paylaşabilirsiniz. Ev grubunu parolayla korunur ve grupla paylaşacaklarınızı daima seçebilirsiniz.
Fare: Fare ile ilgili bütün ayarları kapsar. Farenin hızı işaretçilerin görünümü farenin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin.

Görev çubuğu ve başlat menüsü:Görev çubuğunun ekrandaki konumu, görünürlüğü, bildirim alanının simgeleri ve aero peek özelliğini başlat menüsünde ki güç düğmesinin eylemini ve araç çubuklarını ayarlayabilirsiniz.
Görüntü: ekranın çözünürlüğü ekrandaki metnin ve diğer öğelerin boyutunu ekran rengini clear type metnini ayarlayabilirsiniz.


0 yorum:



Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.